Det Nye Norske Storband
Det Nye Norske Storband

press to zoom
Det Nye Norske Storband
Det Nye Norske Storband

press to zoom

press to zoom
Det Nye Norske Storband
Det Nye Norske Storband

press to zoom
1/5

Det Nye Norske Storband

Det Nye Norske Storband (DNNSB) er et ungt, fremadstormende ensemble som helt siden oppstarten tidlig i 2017 har levert musikk av høy kvalitet. Storbandet består av unge studenter med bakgrunn fra blant annet NTNU, NMH, HMKG og Sund folkehøyskole, og er et knippe fremtredende unge jazzmusikerne i Norge. Musikken som spilles i kveld er arrangert spesielt til bandet eller av bandmedlemmene selv. Gjennom sin energi og musikalitet klarer bandet å dra deg med på et musikalsk eventyr man sjeldent får oppleve.

DNNSB har, tross sin korte levetid, spilt en rekke utsolgte konserter, både på ulike festivaler og egen-arrangerte konserter i Oslo. I Oslo har storbandet spilt på scener som Victoria Nasjonal jazzscene, Ingensteds, Sentralen og Trikkehallen hvorav samtlige konserter har trukket særdeles godt med publikum og opptil flere av dem har blitt solgt ut.

Storbandet har vært så heldige å få jobbe med mange store navn i norsk jazz-sammenheng som Shannon Mowday, Frank Brodahl, Erik Johannessen, Knut Riisnæs, Siril Malmedal Hauge, Magnus Joelson Murphy og Erlend Skomsvoll.

«Tellus» er en konsert der medlemmene av det Nye Norske Storband selv har skrevet musikken. 9 unge, nysgjerrige og entusiastiske komponister har gått sammen om å skrive et verk i 9 deler, og tar deg med på en ferd utenom det vanlige gjennom steder på planeten vår. 

I ryggen har de et ut ungt, sultent og topptrimmet storband. 


Musikk av Ola Lømo Ellingsen, Oscar Andreas Haug, Oskar Lindberget, Zakarias Meyer Øverli, Peter Robertstad, Konstantin Helmers, Lars Richard Hill, Kevin Vadsten og Philip Granly.


Det Nye Norske Storband har besøkt klubber i Oslo før. Nå for første gang på utescenen på SALT. 


Det Nye Norske Storband:
Oskar Lindberget, Altsax, Sopransax
Aksel Rønning, Altsax
Erik Egge Jordheim, Tenorsax
Zakarias Meyer Øverli, Tenorsax
Øystein Nilsson Gundersen, Barysax

Henrik Smelhus Sjøeng, Trompet
Oscar Andreas Haug, Trompet
Andreas Sikkerbøl, Trompet
Ola Lømo Ellingsen, Trompet

Jørgen Bjelkerud, Trombone
Emil Bø, Trombone
Astrid Ombudstvedt, Trombone
Jesper Kramer-Johansen, Cimbasso, Tuba
Philip Edwards Granly, Piano 
Kevin Olsen Vadsten, Bass
Konstantin Ellingsberg Helmers, Gitar
Trym Saugstad Karlsen, Trommer
Lars Richard Hill, Perk

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram