top of page

Ellen Andrea Wang

Ellen Andrea Wang Trio

Ellen Andrea Wang - kontrabass og vokal
Andreas Ulvo - tangenter
Erland Dahlen - trommer

Ellen Andrea Wang trio stiller med en utsøkt sjangerblanding der jazz og pop smelter sammen til en høyere enhet. I Wangs særdeles fengende og egenartede musikkunivers får vi servert låter med stort radiohit-potensiale på den ene siden, avløst av forsiktige instrumentale pusterom på den andre.


Trioen har gitt ut to kritikerroste studioalbum «Diving» og «Blank Out» og har siden turnert i inn og utland med bandet. Ellen Andrea Wang spiller såpass skarp bass at Manu Katché har tatt henne med i bandet jorda rundt, synger så fint at anmeldere nevner stemmen med Rickie Lee Jones. 


I trioen er Wang backet opp av to av landets fremste instrumentalister. Tangentisten Andreas Ulvo (Eple Trio og Mathias Eick) band er like komfortabel med analogsynthen som sitt lyriske jazzpianospill og Erland Dahlen på trommer, har figurert som studio- og livemusiker for kremen av norske artister, samt sine egne musikalske konsepter som opererer innen feltet elektronika/ jazz/eksperimentell musikk. 


I Over Brumunddal vil du oppleve en trio som lever musikken, jager opplevelsen og bygger en katedral av opphøyet pop for en kveld. I dette rommet vil du være!

There is a place Eurovison Songbook 2022

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page