top of page

Signe Marie Rustad

Norsk-amerikansk sanger / låtskriver Signe Marie Rustad er født og oppvokst på en gård i Midt-Norge, der skogen, elven og åkrene har fylt henne med en dyp ro og uendelig rastløshet. Som et resultat har mange av sangene hennes et søk etter en balanse mellom disse elementene.

På det kommende tredje albumet, When Words Flew Freely, kommer Rustad tilbake med den kraftige, elastiske stemmen og den poetiske lyriske stilen som har gitt henne en lojal fanbase i Norge. Albumets ni spor dreier seg om traumatiske livshendelser, og følelsen av følelsesmessig stagnasjon, med en alvorlig forfatterblokk som et resultat:

“Da jeg sakte gikk videre fra personlige kamper, prøvde å gjenopprette mitt følelsesmessige spennvidde og begynne å skrive musikk igjen, begynte jeg å åpne gamle bokser. Ikke bare ‘bokser’ i meg selv, men faktiske bokser, av CDer, kassetter og vinyl som jeg hørte på i løpet av mine formative år. Bare å prøve å huske hvordan all denne musikken ville gi gjenklang i meg, og hvordan den ville få meg til å føle, og prøvde å åpne opp for den slags følelser igjen, ”sier Rustad om å skrive og spille inn When Words Flew Freely.

Sammen med produsent Kenneth Ishak (av det norske kult-bandet Beezewax), og med støtte fra den nye etiketten Die With Your Boots On Records, ser Rustad ut til å bygge videre på suksessen til sine tidligere album, med en ny utflukt til frittflytende, folksy, kosmisk musikk.

  • Facebook
  • Spotify
  • Instagram
  • Spotify
  • Twitter
bottom of page