top of page

I skjæringspunktet mellom visetradisjonen og rocken finner du den 21år unge låtskriveren Thorleif Bratval. Med brutale og ærlige tekster tar musikken deg igjennom livets tragedier så vel som lyspunkter.  


Debutalbumet «Sjelefred» blei utgitt i september 2020 og har blitt strålende mottatt. Flere låter fra albumet ble straks plukket opp i spotifys egne spillelister, blant annet «Norske viser» hvor Thorleif finnes i godt selskap med artister som Odd Nordstoga og Ole Paus. De har også vært å høre på P1 og P13. På den utsolgte releasekonserten i Langhuset på Salt i Oslo stod stemningen i taket, en stemning vi nå er klare for å ta med oss videre ut i det ganske land. I selskap av et knallsterkt band bys det på en konsertopplevelse av de sjeldne. 


Sommeren 2019, etter en iherdig periode med lån av utstyr og logistikk, reiste Thorleif Bratval med et stjernelag av unge musikere opp til familiegården på Ringerike. De innlosjerte seg i det gamle huset til besteforeldrene og rigget studio inne på stabburet. Blant mjølkespann og smørkinner tok albumet form: trommer i første etasje, gitarer i andre og forsterkere helt i toppen slik at det sang godt i stabbursklokka da de forlot gården. Resultatet ble albumet "Sjelefred". 
“Alt i alt en særdeles flott debutplate dette, helt uten fyllstoff. Bratval har mye på hjertet, og det aner meg at både tekstene og musikken har utviklingsmuligheter i flere retninger. Vi gleder oss til å følge Thorleif Bratval videre!” - Tormod Reiersen, Popklikk.

Thorleif Bratval

  • Facebook
  • Spotify
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page