top of page

Three

Souls

Et halvt tiår har gått siden 7 tenåringer ble bedt om å spille på et lite underjordisk sted i hjertet av Oslo. Det som da var ment som en engangsopptreden, har siden vist seg å være den kraftige funkmaskinen kjent som Three Souls. Bandet har siden den gang spilt det ene energiske showet etter det andre med sine fengende og raffinerte sanger som frem til i dag ikke har forlatt et eneste publikum.


Medlemmene, med ganske mangfoldig musikalsk bakgrunn og skolegang, gir sitt bidrag til musikken som resulterer i det allsidige lydbildet som Three Souls har blitt kjent for gjennom årene. Dette vises tydelig i deres forrige EP "Dunkelfunk", men enda tydeligere i deres kommende album "Mr. Temptation" som kommer ut våren. Deres nyeste singel "State of Mind" markerte begynnelsen på en ny æra for bandet som har valgt å gjøre det de kan for å spille mer, produsere mer og opptre så mye som mulig for nåværende og nye fans, så du kan være sikker på at du vil høre mye fra og om dem i fremtiden som kommer.

Bandet har allerede fylt opp konsertlokaler som Rockefeller, Salt music og John dee. Bandet er kjent for å levere et forrykende live-show hvor publikum virkelig får valuta for pengene. Gjennom ungdommelig energi og musikalsk modenhet leverer Three Souls et produkt som alle konsertsteder ville vært fornøyd med å ha på sine planer. Three Souls som akkurat har sluppet to nye singler begynner virkelig å bygge opp mot sitt gjennombrudd som gruppe). Med en unik besetning, og musikk som ikke lar seg stoppe av sjangergrenser skaper Three Souls en pakke som er sjelden vare i musikkbransjen i Norge. 

Medlemmer: Konstantin Ellingsberg Helmers (guitar), Mikkel Brændsrød Bjørneboe (bass), Olve Gravklev (drums), Lars Fauchald Hartmann (saxophone), Henrik Smelhus Sjøeng (trumpet), Jørgen Bjelkerud (trombone) og Sem Petros (vocals) i 2021.

  • Facebook
  • Spotify
  • Instagram
bottom of page