press to zoom

press to zoom
1/1

ViCTERA

Bilde: Jenny Fjelberg Lunde

ViCTERA er en artist og låtskriver med elementer fra pop, rock, funk og indiepop. Musikken markerer seg godt i midten av den moderne popmusikken og den retro 80-talls musikken. Inspirasjonen er hentet fra mange forskjellige artister og låtskrivere. Blant annet The Smiths, Talking Heads, The Cure, Blood Orange, Mac Demarco og Tame Impala for å nevne noen.


ViCTERA startet for over 1 år siden og har brukt året på å skrive og spille inn masse låter. Musikken passer veldig godt i det sommerlige formatet der atmosfæren er fri og svevende i stilen, men med et stort rocka trøkk! ViCTERA liker at vokalelementene og det instrumentale tar like mye plass. Låtene er bygget opp av fengende og funky riffmelodier og fengende instrumentale partier i både synth og gitar, i tillegg til fengende refreng som er lett å synge til.


Første singelen som kommer ut er ”call me in july”. Denne kommer ut 30. Juli og handler om å plukke opp der man slapp i en relasjon, og at kanskje sommeren og solen som skinner i Juli kan få fram nostalgien og de følelsene man hadde for hverandre.